Krustader fyllda med honungschevréostcrème, rödbetoroch bresaola

Krustader fyllda med honungschevréostcrème, rödbetoroch bresaola

18 st Krustader fyllda med honungschevréostcrème, rödbetor, bresaola (lufttorkat nötkött) och Maché sallad. Receptet är inte exakt då jag höftade ihop det hela.

krustader-chevre-bresaola1
Ca 100 gram Honungschevré eller Chevré och en aning honung
2 msk Kesella
2 msk Crème Fraiche
1 paket Bresaola
1 paket förkokta rödbetor
1 påse Machésallad
1 paket med 24 små krustader
Mixa Honungschevré, kesella och Crème Fraiche med en mixerstav och skeda ner det i en spritspåse.
Dela Breasaolaskivorna i två delar och lägg i krustaderna så att de skyddar kanterna
Spritsa i honungschevréostcrème
Finhacka rödbetorna till små kuber och strö över krustaderna.
Tryck ner ett knippe Machésallad

Klart att servera!



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *