Här är det ingefäran som är det viktiga.
Ingredienser
• ca 6 cm ingefära
• 15-20 st sockerärtor
• 1 röd paprika
• ca 6 cm ingefära
• 3 morötter
• 1 purjolök
• 500 g kycklingfilé
• 2 dl Crème Fraiche
• 1 Vitlöksklyfta, pressad
• 300 g nudlar
• 1 kruka koriander
• 2 lime
Gör så här
Koka upp vatten till nudlarna och tillaga dem.
Skala under tiden ingefära och morötter.
Skär ingefära, sockerärtor, paprika, morötter och purjolök i tunna stirimmlor som tändstickor.
Skär kycklingfilén i strimlor.
Hetta upp en stekpanna, lägg i en klick smör och stek kycklingen så att den blir genomstekt.
Lägg i grönsakerna och fräs någon minut.
Blanda i kalla kokta nudlar ,crème fraiche och vitlök.
Servera med koriander och lime.